Melbourne city - Reisverslag uit Monbulk, Australië van Erik Loon - WaarBenJij.nu Melbourne city - Reisverslag uit Monbulk, Australië van Erik Loon - WaarBenJij.nu

Melbourne city

Blijf op de hoogte en volg Erik

20 November 2005 | Australië, Monbulk

Hey,

Iedereen goed weekend gehad? nog wat beleeft?

Ik heb zaterdag is ff het uitgaansleven van Melbourne city onder de loop genomen. het is een mooie stad, heel erg schoon enzo. we zijn met de trein heen gegaan en hebben eerst is ff door de stad gelopen. Iedereen is al helemaal in de kerststemming, ongelooflijk, 30 graden en bijna kerst... toen we de eerste kroeg tegenkwamen was het culterele gedoe voorbij.... We hebben een beetje een kroegentocht gehouden omdat we toch niet wisten waar een leuke tent was. eerst naar een hardrock cafe geweest, daarna naar een engelse pub, het European bier cafe en geeindigt in een of andere vage nachtclub. het bier in de kroeg kost ongeveer evenveel als in NL. $7,- voor een halve liter. Aan het eind van de avond was de portemonai leeg en de tas vol. dus tijd om naar huis te gaan. we gingen met de taxi maar dat valt nog niet mee om een taxi te krijgen.

verder hebben we hier in Monbulk de omgeving wat verder bekeken.

voor de techniche mannen onder ons nog ff een foto van onder de moterkap van die dikke V8!

• 20 November 2005 - 23:36

Laura:

He broertje,

Ik ben jaloers op je hoor. Je hebt absoluut niet te klagen, zie ik wel. Geniet er maar mooi van en van de week maar eens aan werk!
    We lezen wel weer hoe het met je is.

Gr je zus

P.s. Wat Joost zei viel wel mee hoor, ik wilde best naar huis donderdag maar m'n bier was gewoon nog niet op...

• 21 November 2005 - 06:44

Mama.:

jullie genieten er wel van.Raar hoor die kerstversiering in de zomer.
    Gelukkig is de benzine niet zo duur als het bier
    want deze keer zuipt de auto toch meer dan jullie.
    Het vriest hier nog niet maar het id gewoon herfst.
    regen wind.

• 21 November 2005 - 08:36

Hoekske:

Heeej Man,

Vervelend heej om aan de verkeerde kant van de weg te rijden. Heb ik ook wel eens gedaan en dat was geen suc6.
    Doe je best daar nog.

Oudoeweej Hoekske

• 21 November 2005 - 10:00

Vivke:

Hey Erik,

Ziet goed uit joh... Dat heb je toch nog ff mooi voor elkaar gekregen. En we hoeven bij jou dus niet bang te zijn dat je bier drinken verleerd (zoals bij jacco...dat wordt nog ff moeilijk die eerste dagen) Nou maak er een mooi feestje van he. Veel plezier!!
    Foto's zien er goed uit (althans die die scherp zijn ha ha..:P)

Groetjes Vivke

• 21 November 2005 - 13:05

Anne-Marie:

Hey buurman !

Ik zie dat je je nog steeds goed vermaakt ! en wat een mooie bomen daar :P en moet zeggen dat jij het daar stukken beter hebt met je 30 graden dan wij hier zo rond het vriespunt maar geniet er lekker van !

groeten de buurvrouw

• 21 November 2005 - 15:22

Wim:

hey leuke foto's vooral van de auto en dat lekkere nederlandse bier oud en vertouwd we zijn dit weekend met ze allen naar de buren weest daar was jeffrey oud en hoop bier en vrijdag zijn we bij jovink weest in de gevel super was dat nou fijne week nog de mzzl gr wim

• 21 November 2005 - 18:03

Bert:

Hey van loon, met jou is alles op stage dus uit eindlijk nog niet zo slecht geregeld... Zeg even tegen P aker dat die kut gaasbakken door mij gestapeld worden tijdens mijn project stage... En ik wens je een hele goed tijd...

Groeten Bert Louwerse

• 21 November 2005 - 19:39

Diederik:

he Jonge, Vergeet 1 ding niet. je bent daar om te leren, niet om te zuipen (hehehehehe), dat doe je maar in de vijverhut!!!! haha. groetjes en succes. diederik

• 21 November 2005 - 20:00

Mauuuwie:

Haaa Erik :D
    Dus jij hebt je wel vermaakt zaterdagavond...super joh...jammer dat ik niet even een weekendje langs kan komen!

Tja toch merk ik dat je daar bent hoor...net als Anna al zei...t weekend is nu wel even anders nu jij er niet bij bent...hahaha:D

Maar goed...dat went ook wel weer!!Ik ben op verjaardagsfeest geweest in de Buren...was erg gezellig...gratis drank...maar was de BOB ;)!

Spreek je snel weer...

Liefs kuzs Mautje

• 23 November 2005 - 20:08

Elly Uit Alkmaar:

Nou kroegtijger, jij hebt het goed voor elkaar. En de omgeving van je paleisje ziet er ook héél zomers aangenaam uit. Vergeet het 'let it snow' dus maar! Geniet ervan !

• 01 December 2005 - 22:14

Buurman In USA:

Hey buurman,

Alles nog goed? Zo te zien vermaak jij je ook nog wel! Wel een super ervaring, kan ik je al wel vertellen! Wat gaat er komend weekend gebeuren? Nu al wel bezig met je stage, of ben je nog steeds aan het zoeken wat het beste en lekkerste biertje is downunder?
    Spreek je en hou je haaks!

Groeten uit de bovenste ring van dit aardbolleke

Jacco